ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξανά στο δρόμο βρέθηκαν οι περίπου 200 σεισμόπληκτοι της Λέσβου, τα σπίτα των οποίων είχαν κριθεί ακατάλληλα μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που είχε πλήξει το νησί στις 12 Ιουνίου.
Όπως μεταδίδει το skai.gr, οι πληγέντες στεγάζονταν προσωρινά σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στον τουριστικό οικισμό Βατερά.
Οι ξενοδόχοι ωστόσο είχαν ενημερώσει τις Αρχές πως θα μπορούσαν να προσφέρουν τα καταλύματά τους έως τις 30 Ιουνίου, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Οι σεισμόπληκτοι διαμαρτύρονται καθώς, όπως καταγγέλλουν, ακόμα δεν έχουν λάβει κανένα βοήθημα, ούτε το επίδομα ενοικίου που τους είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στου Ζωγράφου: Η άτυχη 62χρονη είχε δουλέψει δυο φορές μέσα σε 24 ώρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην Κερατέα: Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομακτική καταιγίδα έπληξε τη Μόσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής γερμανικών στρατευμάτων σε δύναμη εγγύησης της ασφάλειας της Ουκρανίας
- Οι κεντρικοί τραπεζίτες συρρέουν στο Jackson Hole σε μια κρίσιμη στιγμή
- Κόστα: Η διατλαντική ενότητα είναι ζωτικής σημασίας για να υπάρξει βιώσιμη ειρήνη στην Ουκρανία
- BBC: Οι περιοχές της Ουκρανίας που θέλει ο Πούτιν και ποιες παραχωρήσεις προτίθεται να κάνει
