• Top Stories

    Τσίπρας: «Γυρίζει στην κανονικότητα η Κως»

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) μιλά με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής & πολιτικής ασφάλειας και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Federica Mogherin (Δ)i,στη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.


    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με την Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε την άποψή του για Κω, λέγοντας πως «λεπτό προς λεπτό το νησί επιστρέφει στην κανονικότητα». Υπενθυμίζεται ότι η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ταξίδεψε το πρωί στην Αθήνα.

    Ακόμη, ο πρωθυπουργός εξέφρασε στις οικογένεις των δύο θυμάτων τα συλληπητήριά του. Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι δυστυχώς μία σεισμογενής χώρα και πρέπει όλοι να το αποδεχτούν αυτό, περνώντας κάθε εμπόδιο.

    Από την άλλη, η κ. Μογκερίνι, εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή της προς τον ελληνικό λαό όπως και την στήριξη που θα έχει από την ΕΕ.

    Έπειτα, έδειξε ότι γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το νησί, όπως για παράδειγμα την προσφυγική κρίση. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα και είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει. «Και είμαστε μαζί σας», του είπε η κ. Μογκερίνι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κως: Έξι τρομακτικά βίντεο από τον σεισμό – Πολίτες τρέχουν να σωθούν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Κως: Οργισμένη με τους πολιτικούς τραυματίας – Να πάνε να πνιγούν όλοι με ένα τσουνάμι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναθεωρήθηκε στα 6,6 Ρίχτερ ο σεισμός στην Κω -Η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού



    ΣΧΟΛΙΑ