• Top Stories

    Τρόμος στη Γαλλία: Δύο νεκρές από επίθεση με μαχαίρι στη Μασσαλία – Η αστυνομία σκότωσε τον δράστη

    • NewsRoom


    Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε άνδρας στον σιδηροδρομικό σταθμό Saint Charles στην Μασσαλία, ενώ νεκρός έπεσε και ο ίδιος ο δράστης από τα πυρά των γαλλικών υπηρεσιών ασφάλειας.

    Το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στην Γαλλία.

    Ο δράστης της επίθεσης εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών. Δεν είχε μαζί του έγγραφα που ν’ αποδεικνύουν την ταυτότητά του και έτσι, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτοποίησης του. Ο άντρας φώναξε “ο Θεός είναι μεγάλος,” σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ενώ οι θεωρούν αρκετά πιθανό να πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια».

    Η αστυνομία έδωσε διαταγή για την άμεση εκκένωση του σταθμού, καθώς υπάρχει ο φόβος να εκδηλωθούν και άλλες επιθέσεις από τυχόν συνεργάτες του δράστη. Η διεύθυνση σιδηροδρόμων στην Μασαλία συνιστά σε όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν σήμερα προς κι από την Μασαλία, να το αναβάλλουν.

    Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συναγερμός στον Καναδά: Φορτηγάκι επιχείρησε να πέσει πάνω σε πεζούς (video)



    ΣΧΟΛΙΑ