• Ελλάδα

    Θεοδωράκης για Καμμένο – Noor1: «Δεν μπορεί ένας υπουργός να καθοδηγεί έναν ισοβίτη»

    Θεοδωράκης


    Καυστικός εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης  σε δηλώσεις του για τον Πάνο Καμμένο και τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη για το Noor1 Μάκη Γιαννουσάκη.

    «Δεν μπορεί ένας υπουργός της κυβέρνησης που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο της έρευνας, να σηκώνει το τηλέφωνο και να καθοδηγεί έναν ισοβίτη. Αυτό είναι εκτός δημοκρατικού πολιτεύματος», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την υπόθεση των συνομιλιών του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος τονίζοντας«Ο κ. Καμμένος ήθελε να παρέμβει στη διαδικασία. Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορεί η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας να καλύπτει τον κ Καμμένο. Η κυβέρνηση αρνήθηκε πραξικοπηματικά να έρθει και να δώσει εξηγήσεις ο κ. Καμμένος στη Βουλή. Αν δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή, τότε να δώσει στον εισαγγελέα».

    Σχετικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, είπε πως «θα στηρίξουμε την προσπάθεια για αλήθεια, αλλά οι εξεταστικές δεν βγάζουν πολλά πράγματα».

    Στο ερώτημα, γιατί το Ποτάμι δεν μπαίνει στην κυβέρνηση, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε πως «η κυβέρνηση δεν θέλει ρετούς, θέλει μια εκ βάθρων αλλαγή. Σε μια κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου, του κ. Πολάκη και πολλών άλλων υπουργών που δεν ξέρουν τι κάνουν ή μάλλον κάνουν το κακό στην ελληνική κοινωνία, εμείς δεν μπορεί να έχουμε θέση».

    Επίσης, μίλησε με έντονο ύφος αναφορικά με τις σχέσεις του πρωθυπουργού και του κ. Πολάκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να απαλλαγεί επί παραδείγματι από τον κ. Καμμένο ή τον κ. Πολάκη. Με τον κ. Πολάκη κάνουν μαζί διακοπές. Εγώ δεν έχω ούτε σκάφος. Ο κ. Πολάκης πηγαίνει βόλτες με τον κ. Τσίπρα. Δεν διατίθεμαι να κάνω διακοπές με τον κ. Τσίπρα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Δημοκρατία: Ο πανικός της κυβέρνηση για το Noor 1 δεν κρύβεται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέθεσε στο Εφετείο Πειραιά για το Noor 1 o Μαρινάκης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρόταση εξεταστικής για Πάνο Καμμένο και Noor1 κατέθεσε η ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ