• Top Stories

    Στο Α.Τ. Ομονοίας βρέθηκε ο εξαφανισμένος γιατρός Γιώργος Φιλιππάκης

    Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό έναν 19χρονο και δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι


    Σωός και αβλαβής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Ομονοίας ο 43χρονος καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης, η εξαφάνιση του οποίου είχε προκαλέσει απορίες στο πανελλήνιο, τέσσερις ημέρες πριν, από το απόγευμα της Δευτέρας.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, εντελώς ξαφνικά, ο 43χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας, χωρίς ο λόγος να έχει γίνει γνωστός. Η μοναδική του δήλωση, στο τμήμα, ήταν πως είναι καλά και χωρίς τραυματισμό.

    Είχε χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, χωρίς κανένας να ξέρει που βρίσκεται και χωρίς να μπορεί να επικοονωνήσει. Η μητέρα του, είχε δηλώσει στο protothema.gr: «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί». Όπως είπε στην συνέχεια, είχε ενημερώσει την μητέρα του ότι θα πάει στην Ρόδο: «Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα».

    Ακόμη, ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, την στιγμή που εκείνος είναι στην Ομόνοια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με Αθηναίο γιατρό – Εξαφανισμένος από τη Δευτέρα, τον ψάχνουν στην Αχαΐα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Την έψαχναν στην Πολωνία, την εντόπισαν στη Λευκάδα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λέσβος: Θρήνος για την άτυχη μάνα Ελένη Βαλελή (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ