ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας ο αναπληρωτής υπουργός μετέβη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Πολάκης ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες – οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, μιλούν για κολπική μαρμαρυγή.
Ο αναπληρωτής υπουργός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική. Για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του, θα βγει από το νοσοκομείο ίσως και αύριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας vs Μητσοτάκης: Τώρα ξεκινάει το βρώμικο παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης για βάσεις: «Στόχος μας μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυγενάκης: Η ΔΕΘ πλησιάζει και αυτό προκαλεί τρόμο στον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.