• Top Stories

    Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το φόνο της 6χρονης από τον πατέρα της: Την τύλιξε με την αγαπημένη της κόκκινη κουβέρτα και την πέταξε στον κάδο

    • NewsRoom
    Αγία Βαρβάρα παιδοκτόνος


    Αποτροπιασμό, ανατριχίλα αλλά και προβληματισμό στους αστυνομικούς και ψυχολόγους της ΕΛΑΣ προκαλούν τα νέα στοιχεία από τη δολοφονία του 6χρονου κοριτσιού στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο θάνατος δεν επήλθε από στραγγαλισμό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά από την απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Ο  πατέρας του εξάχρονου κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί του, φέρεται να έκλεισε με το χέρι του τη μύτη και το στόμα του κοριτσιού. Στη συνέχεια τη μετέφερε περπατώντας ενάμισι χιλιόμετρο για να πετάξει το πτώμα της στον κάδο απορριμμάτων, ενώ τη μετέφερε μέσα στην αγαπημένη κόκκινη κουβέρτα της.

    Σύμφωνα με τα όσα έχει πει στους αστυνομικούς, το αγοράκι έκανε μπάνιο και μετά το έβαλε για ύπνο, αλλά το κοριτσάκι έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του. «Έχασα τον έλεγχο, εκνευρίστηκα, της έκλεισα τη μύτη και το στόμα για να μην κλαίει και πέθανε», ομολόγησε κυνικά.

    Οι αστυνομικοί που τον εξέτασαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ψυχρό, σε σχέση με αυτό που είχε κάνει. Σύμφωνα με ορισμένες περιγραφές, η ψυχρότητα του παρέμεινε και μετά την ομολογία του. Μάλιστα έλεγε πως δεν θυμόταν σε ποιον κάδο είχε πετάξει το πτώμα του κοριτσιού.

    Ακόμα ένα στοιχείο το οποίο, το οποίο προβληματίζει την Αστυνομία είναι το γεγονός πως ο πατέρας φαίνεται να είχε «δασκαλέψει» το επίσης 6χρονο αγοράκι του, αδελφό του θύματος, για το τι θα πει στις αρχές. Οι ψυχολόγοι του τμήματος προστασίας ανηλίκων άκουσαν το παιδάκι να τους λέει ξανά και ξανά πως μπήκαν κλέφτες στο σπίτι και «άρπαξαν την αδελφούλα μου», κάτι που θεωρούν ως «κατευθυνόμενο».

    Ως δείγμα της «σκηνοθεσίας» του λαμβάνεται και η προσπάθεια που έκανε να ισχυροποιήσει το σενάριο της διάρρηξης, καθώς αφαίρεσε κοσμήματα της γυναίκας του και τα πέταξε ακόμα πιο μακριά από εκεί που άφησε το νεκρό σώμα της 6χρονης.

    Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να είναι καταθλιπτικός, σύμφωνα με τους οικείους και τη γυναίκα του. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι χτυπούσε τα παιδιά, ενώ οι καβγάδες με τη σύζυγό του ήταν συχνοί. Είχε υπηρετήσει στην άμεση δράση αλλά και στο ΑΤ Αγίας Βαρβάρας.

    Ψυχολόγος παρακολουθεί τόσο τη σύζυγο και το άλλο παιδάκι.

    Νωρίτερα, ο 61χρονος πατέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη βρέθηκε, αργά χθες το βράδυ μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο απορριμμάτων.

    Το άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής με τη βοήθεια σκύλων, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου μακριά από το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου.

    Φωτό: Ευρωκίνηση

    Πηγή: Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να πάνε στον εισαγγελέα οι επιχειρηματίες που τα έφαγαν με τις Porsche, τα liar jet και τα πούρα. Όχι οι τραπεζίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ο πατέρας της στραγγάλισε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στη Μύκονο που πωλείται 11,7 εκ. – Έχει 17 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια (20 Φωτό)



    ΣΧΟΛΙΑ