ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επαρχία της Συρίας, το Ισλαμικό κράτος εκτέλεσε 19 πολίτες, ανάμεσά τους και δύο παιδιά και στη συνέχεια έκαψαν τα πτώματά τους.
Η απίστευτη κτηνωδία συνέβη σε ένα χωριό στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ ανατολικά της Συρίας, όπου τον έλεγχο κατέχουν οι δυνάμεις που μάχονται εναντίον των τζιχαντιστών.
«Μαχητές του ΙΚ εισέβαλαν στο χωριό Τζαζράτ αλ-Μπουσάμ το βράδυ της Παρασκευής, συγκέντρωσαν 19 πολίτες, ανάμεσά τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά, και τους εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα πτώματά τους», δήλωσε στο AFP ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο Eurogroup σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Βρούτσης κατηγορεί την κυβέρνηση για εξαπάτηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπλε Φάλαινα: Νέα καταγγελία από μητέρα 14χρονου στο Κιλκίς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EKO Acropolis Rally 2025: SERVICE FLASH C WRC2
- EKO Acropolis Rally 2025: Κυριαρχικός Ott Tanak
- Σε αυξημένη επιφυλακή ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς και ισχυρών ανέμων
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η μπομπονιέρα της βάφτισης του John Junior Coustas – Με ιταλική φινέτσα και πολυτέλεια (φωτογραφίες)
