• Top Stories

    Σοκ: Σκύλος έφαγε ναρκωτικά και τραυμάτισε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του

    • NewsRoom


    Συγκλονίζει η είδηση ότι σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του, αφού έφαγε κατά λάθος κρακ κοκαΐνης. Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο, ενώ ο άτυχος άνδρας κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα ναρκωτικά για λογαριασμό του BBC.

    Ο Mario Perivoitos, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα της πληροφορικής, πέθανε στο νοσοκομείο λίγο μετά την επίθεση του σκύλου του, Major. Ο 41χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό του, αφού το δάγκωμα του σκύλου του, του δημιούργησε μία εκτεταμένη αιμορραγία.

    Συνάδελφοί του από το BBC που βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του συμβάντος, κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα προσπάθησαν να τραβήξουν τον σκύλο από το λαιμό του. Λίγο πριν, ο άνδρας είχε καταναλώσει ναρκωτικά, που του προκάλεσαν επιληπτικό επεισόδιο. Έπειτα, ο σκύλος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

    «Ο σκύλος ήταν οκτώ φορές πάνω από το όριο για το ναρκωτικό», δήλωσε ο Nicholas Carmichael, ειδικός κτηνιατρικής τοξικολογίας, ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, εντόπισε κοκαΐνη και μορφίνη στα ούρα του σκύλου.

    «Ο σκύλος είχε ξεκάθαρα καταναλώσει κοκαΐνη, και είτε την έφαγε είτε την εισέπνευσε μέσω του καπνού, είναι πιθανό να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στη συμπεριφορά του αυτή».

    Ο δικαστής Andrew Walker κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σκύλος κατά πάσα πιθανότητα έφαγε τ και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Sinead O’Connor: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τα βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανεπιστήμιο Πατρών: Την ίδια εργασία αντέγραψαν 106 φοιτητές!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σωστή διατροφή για «δυνατή» σχολική απόδοση!



    ΣΧΟΛΙΑ