ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί από έκρηξη βόμβας, που είχε τοποθετηθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Σμύρνη και σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan πρόκειται για ενέργεια του PKK.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στη συνοικία Μπούκα της Σμύρνης περίπου στις 8:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ύποπτα μέλη του PKK πυροδότησαν την βόμβα την ώρα που περνούσε από το σημείο όπου είχε τοποθετηθεί, στην περιοχή Ahmet Piriştina Boulevard, ένα τουριστικό λεωφορείο.
Το Reuters μετέδωσε ότι οι τραυματίες ήταν επιβάτες του λεωφορείου. Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας και ασθενοφόρα έσπευσαν επί τόπου, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Καταστροφικός ο Μάρτιος, η χειρότερη επίδοση των τελευταίων έξι ετών
- Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Παπασταύρου: Να ληφθούν προσωρινά μέτρα για τη στήριξη των πολιτών – Να εξαιρεθούν από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών
- Superbet: Επίσημη Πρεμιέρα στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.