ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:51, στην Θεσσαλονίκη, της τάξης των 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο ήταν 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης, μέσω εστιακό βάθος μόλις 5 χιλιόμετρα. Παρά το γεγονός ότι δεν θεωρείται μεγάλο το μέγεθος του σεισμού, έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς και της Χαλκιδικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λώρη Κέζα: Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ από τον Καναδά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Το συγκλονιστικό video που δείχνει αιμόφυρτο τον πρώην πρωθυπουργό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχονται πρόστιμα «φωτιά» σε όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις, ακόμα και εάν δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.