• Πολιτική

    Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της στυγερής δολοφονίας στη Σητεία – Το θύμα φοβόταν για τη ζωή του

    • NewsRoom
    Σητεία


    Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τον εραστή της συζύγου του, το περασμένο Σάββατο.

    Μπορεί η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα να σόκαρε την τοπική κοινωνία στη Σητεία, πολλοί ήταν όμως εκείνοι που από την πρώτη στιγμή υποπτεύθηκαν τη σύζυγό του. Οι συχνοί και έντονοι καυγάδες που είχε το ζευγάρι και το γεγονός ότι ο γιατρός έδειχνε διαρκώς προβληματισμένος δημιουργούσαν ανησυχία στο στενό του φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

    «Φοβόταν το τελευταίο διάστημα»

    Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ήταν τρελά ερωτευμένος με την 38χρονη Βουλγάρα και αποφάσισε να την παντρευτεί παρά το γεγονός ότι ο στενός του κύκλος διαφωνούσε με την απόφαση αυτή.

    Τα σύννεφα στο γάμο τους δεν άργησαν να φανούν αφού, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς του γιατρού, ο 62χρονος το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει εξωσυζυγική σχέση. Μάλιστα είχε αρχίσει να έχει και αμφιβολίες για την πατρότητα του παιδιού.

    Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν φίλοι και γνωστοί του καρδιολόγου, ο ίδιος είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους ακόμα και για τη ζωή του. Ειδικότερα, φίλος του μιλώντας στο κανάλι «Ε» δήλωσε ότι τελευταία το ζευγάρι είχε πολλούς καυγάδες και ο γιατρός είχε κάτι υποψιαστεί. Μάλιστα όπως είπε του είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν για τη ζωή του και ήθελε να προλάβει κάποιες καταστάσεις, κάτι που τελικά δεν πρόλαβε. «Μόνο σε πολύ στενούς φίλους είχε πει ορισμένα πράγματα ότι είχε ορισμένες ανησυχίες. Αυτό που έχω να πω ήταν ότι επρόκειτο για έναν πολύ καλό άνθρωπο εξαίρετο επιστήμονα που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Σητεία», ανέφερε ο φίλος του ενώ σημείωσε: «Ήταν κατηφής δεν ήταν ενθουσιώδης όπως παλιά κάτι τον απασχολούσε και φαινόταν. Τον τελευταίο καιρό ένα δυο μήνες φαίνεται ότι η σχέση δεν ήταν καλή ήταν αρκετά προβληματισμένος ο γιατρός. Σε έμενα δεν είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του αλλά σε άλλους στενούς φίλους του το είχε κάνει. Φοβόταν και εκτιμώ ότι τον πρόλαβαν οι εξελίξεις».

    Το τελευταίο μήνυμα της Βουλγάρας στον εραστή της

    Συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που τελικά το παράνομο ζευγάρι δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό καθώς όπως προκύπτει η 38χρονη Βουλγάρα μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε οδηγίες στον ομοεθνή εραστή της.

    «Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο», έγραφε μάλιστα στο τελευταίο sms που του έστειλε λίγο πριν αυτός σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του γιατρού, βρήκαν το κινητό της σατανικής γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα.

    Στο προτελευταίο μήνυμα η 38χρονη έγραφε στον εραστή της: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι».

    Η απόφαση του γιατρού να πάει μόνος του στο ιατρείο του το Σάββατο ήταν και η αρχή του τέλους του. Ο Βούλγαρος, ντυμένος κυνηγός, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, βάζοντας φρικτό τέλος στη ζωή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λασίθι: Νεκρός φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε 62 χρόνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Σητεία: Ο εφηβικός έρωτας και η απόφαση να «βγάλουν από τη μέση» τον γιατρό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σητεία: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του 62χρονου γιατρού



    ΣΧΟΛΙΑ