• Top Stories

    Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου Αλέξη Λάζαρη: «Τον κυνήγησαν και τον έδειραν οι τρεις και ένας τέταρτος τον έκλεψε!»

    • NewsRoom
    Αλέξης Λάζαρης


    Ο 20χρονος σπουδαστής του ΑΚΤΟ Αλέξης Λάζαρης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα Χρυσαυγιτών σε απόσταση αναπνοής από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς όπως υποστήριξε ο πατέρας του Δημήτρης Λάζαρης, έχει σπάσει και τη δεξιά κάτω γνάθο, πέρα από το κάταγμα και το οίδημα που φέρει.

    Ο κ. Λάζαρης δήλωσε ότι αναμένεται να προχωρήσει σε μηνύσεις για την ανεύρεση των υπευθύνων. «Εκτός από το κάταγμα στο ιγμόρειο, οίδημα πίσω από το αυτί και σκισμένο αυτί, σήμερα μας είπαν ότι έχει και σπασμένη την δεξιά κάτω γνάθο. Στο νοσοκομείο θα παραμείνει ο γιος μου, όλα τα άλλα περιγράφονται στις καταθέσεις. Προφανώς και θα γίνουν μηνύσεις, κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση» είπε, μεταξύ άλλων.

    Αλέξης Λάζαρης

    Περιγράφοντας την στιγμή που ο γιος του βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα χρυσαυγιτών, τόνισε, μιλώντας στο protothema.gr, πως εκείνη την ώρα επέστρεφε από την διπλωματική του εργασία και εκεί τον εντόπισαν και τον χτύπησαν: «Ο γιος μου είναι φοιτητής στην ΑΚΤΟ και φέτος τελειώνει, έπαιρνε το πτυχίο του τον Μάιο, στην αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου και διακόσμησης και είχε πάει να κάνει μια αποτύπωση στο κτίριο, στο οποίο κάνει την διπλωματική του και γυρνώντας από εκεί τον έδειραν. Έφυγαν από το πεζοδρόμιο έξι της Χρυσής Αυγής, κάτω από τα γραφεία, που δεν μπορεί να είναι τίποτα… που άμα πάω εγώ μαζί με έναν φίλο μου να καθίσω λίγο εκεί από έξω, θα βγουν από μέσα και θα μας βροντήξουν… τουρίστες από την Ιαπωνία να πάνε θα τους βροντήξουν. Άρα, είναι χρυσαυγίτες και είναι έτσι φυσιογνωμικά» λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάζαρης, πατέρας του 20χρονου σπουδαστή.

    Αλέξης Λάζαρης

    Επισημαίνει ότι δεν φτάνει που τον χτύπησαν με τόση βιαιότητα, τον έκλεψαν κιόλας, αφού του αφαίρεσαν την τσάντα του με τα προσωπικά του αντικείμενα: «Τον κυνήγησαν λοιπόν και οι τρεις τον έδειραν και ήρθε ένας τέταρτος και τον έκλεψε, παίρνοντάς του την τσάντα, με ό,τι είχε μέσα, όλα του τα στοιχεία. Είχε μέσα φωτογραφική μηχανή, μεζούρες, σχέδια, τηλέφωνο, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο. Του τράβαγε την τσάντα και τον έσερνε. Όλα αυτά στις οδούς Παπαδά και Κουσιανόφσκυ. Επειδή έτρεξε να φύγει, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ από τα γραφεία μέχρι εκεί που τον έπιασαν, είναι δυο παράλληλοι δρόμοι της Μεσογείων.. μετά ανέβηκαν τρία άτομα σε ένα μηχανάκι και έφυγαν».

    Ο κ. Λάζαρης είπε ότι έχει μάθει για την σύλληψη ενός εκ των δραστών και πως, όταν νιώσει καλύτερα ο γιος του, θα πάει για την αναγνώριση του δράστη: «Απ’ ό,τι έμαθα αναγνωρίστηκαν από τους περιοίκους, γιατί έχουν δώσει κατάθεση στην ασφάλεια και αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη συλληφθεί ο ένας, αλλά πρέπει να πάει ο παθών στην ασφάλεια, για να γίνει και η αναγνώριση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονου σπουδαστή – Καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή (Σκληρές εικόνες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ύποπτος για τον ξυλοδαρμό σπουδαστή στους Αμπελόκηπους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χάος στην Παραγουάη: Νεκρός διαδηλωτής από σφαίρα από καουτσούκ



    ΣΧΟΛΙΑ