• Top Stories

    Ποινική δίωξη στον Χρυσαυγίτη που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου σπουδαστή

    Αλέξης Λάζαρης


    Ο 42χρονος Χρυσαυγίτης που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο 20χρονος σπουδαστής του ΑΚΤΟ Αλέξης Λάζαρης, παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (3 Απριλίου) το μεσημέρι που θα απολογηθεί, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με τις κατηγορίες της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

    Ο 42χρονος είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή από το 2012 και εκ των υπευθύνων ασφαλείας του Νίκου Μιχαλολιάκου. Συγχρόνως είναι ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας με το όνομα “Bristol” η οποία είναι στέκι οπαδών και μελών της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος αρνείται ότι συμμετείχε στη φονική επίθεση σε φοιτητή, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες που τον εμπλέκουν.

    Εκτός λοιπόν από ιδιοκτήτης της καφετέριας, εμφανίζεται να είναι υπάλληλος στη Βουλή, από τις 31/12/2012 στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ταυτόχρονα εκτελεί χρέη υπευθύνου ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που δέχτηκαν την επίθεση το πρωί της Παρασκευής, ενώ είχε βάλει υποψηφιότητα στην Άρτα.

    Γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι της ομάδας που συμμετείχαν στην επίθεση.

    Το περιστατικό της επίθεσης που υπέστη ο 20χρονος Αλέξης Λάζαρης είχε συμβεί το μεσημέρι της Παρασκευής (31 Μαρτίου) στους Αμπελόκηπους, όταν ομάδα Χρυσαυγιτών ξυλοκόπησε τον σπουδαστή ανελέητα μέχρι λιποθυμίας.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου Αλέξη Λάζαρη: «Τον κυνήγησαν και τον έδειραν οι τρεις και ένας τέταρτος τον έκλεψε!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονου σπουδαστή – Καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ύποπτος για τον ξυλοδαρμό σπουδαστή στους Αμπελόκηπους



    ΣΧΟΛΙΑ