• Top Stories

    Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 8χρονης Σάφι Ρούσος (video – pics)

    Σάφι Ρόουζ Ρούσσος


    Η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, συγκλόνισε όλο τον κόσμο, καθώς είχε πολλά θύματα. Ένα εξ’ αυτών, η Σάφι Ρούσος, ήταν το μικρότερο θύμα της βομβιστικής αυτής επίθεσης.

    Το μικρό κοριτσάκι, 8 μόλις χρονών, κυπριακής καταγωγής, βρήκε φρικτό θάνατο, έχοντας πάει να ακούσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε, με την μητέρα και την αδελφή της, στην συναυλία στο Μάντσεστερ Αρένα. Δυστυχώς, όμως, δεν γύρισε, με την οικογένειά της να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.

    Η μητέρα της, είχε τραυματιστεί σοβαρά και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να σωθεί. Σύμφωνα με τον σύζυγό της και πατέρα της Σάφι, Άντριου, η αντίδρασή της όταν ξύπνησε, ήταν συγκλονιστική.

    Μιλώντας στο BBC και στην εκπομπή της Βικτόρια Ντέρμπισαϊρ, για πρώτη φορά μετά την επίθεση, είπε ότι ο χαμός της Σάφι είναι «εφιάλτης» και περιέγραψε λεπτομερώς το πώς αντέδρασε και η σύζυγός του και ο ίδιος: «Η Σάφι έχει φύγει, έτσι δεν είναι;», τον ρώτησε η άτυχη μητέρα με τον ίδιο, να πληροφορείται από έναν αστυνομικό το τραγικό γεγονός:  «Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Απλά κάθισα και τον κοίταζα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να συμβεί. Δεν ήξερα το να πω, δεν ήξερα τι να σκεφτώ».

    Στη συνέχεια, αποκάλυψε το τι άρεσε στην μικρή του κορούλα: Στην άτυχη 8χρονη άρεσαν τα αστεία, η μουσική, ο χορός και η γυμναστική. Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδερφή της, τόνισε το πόσο πολύ θαύμαζε την Αριάνα Γκράντε και το γεγονός ότι ήξερε κάθε τραγούδι της.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τόσο πληρώνουν όσοι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομική επιχείρηση «σκούπα» στο Μενίδι: Χασισοφυτείες και 26 συλλήψεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Λεμπιδάκης: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση – Θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία



    ΣΧΟΛΙΑ