• Top Stories

    Πτήση τρόμου για 180 επιβάτες – «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα» (video)


    Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν επιβάτες πτήσης της Jet2, όταν λίγα λεπτά μετά την απογείωση ο πιλότος ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση με τις μάσκες οξυγόνου να πέφτουν.

    Οι επιβάτες της πτήσης που εκτελούσε το δρομολόγιο Ίμπιζα – Λονδίνο πανικοβλήθηκαν, ενώ πίστεψαν ότι ζούσαν τις τελευταίες τους στιγμές. Μάλιστα, μία γυναίκα έστειλε στον σύζυγό της το μήνυμα ότι, «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα».

    «Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι δε θα ξαναδώ τα δύο μου παιδιά», δήλωσε μετά την περιπέτεια η γυναίκα.

    Δείτε το βίντεο:

    «Επειδή πετούσαμε χαμηλότερα μπόρεσα να γράψω μήνυμα στον άντρα μου. Του είπα “το αεροπλάνο πέφτει και έχουν βγει οι μάσκες οξυγόνου. Αν μου συμβεί κάτι σε αγαπώ”. Ήταν τρομακτικό μετά την προσγείωση. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά το μυαλό σου σοκάρεται. Μόλις προσγειωθήκαμε όλοι άρχισαν να κλαίνε. Υπήρχε μια γυναίκα που ήταν απαρηγόρητη», προσέθεσε.

    Ο πιλότος προσπάθησε να καθησυχάσει τους 180 επιβάτες, λέγοντάς τους ότι παρουσιάστηκε ένα μικρό πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσει ύψος το αεροπλάνο.

    Εν τέλει, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Βαρκελώνη, όπου παρέμειναν τέσσερις ώρες πριν τελικά πετάξουν για το Λιντς. Πολλοί από τους επιβάτες ήταν τρομοκρατημένοι για να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση, με την Jet2 να ζητά συγγνώμη από όλους όσους βρίσκονταν στο αεροπλάνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμβολαιογράφοι και εφοριακοί σε κύκλωμα με νύφες & εξώγαμα που έδινε άδειες παραμονής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο 39χρονος Τούρκος που έχασε τη ζωή του στον σεισμό στην Κω

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεισμός Κως: Οργισμένη με τους πολιτικούς τραυματίας – Να πάνε να πνιγούν όλοι με ένα τσουνάμι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ