ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε την Πέμπτη F-16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έπειτα από μηχανική βλάβη που παρουσίασε.
Το F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και συμμετείχε σε άσκηση, όταν παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο, αυτό της Ζακύνθου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο χειριστής του μαχητικού είναι καλά στην υγεία του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Στην Αττική το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα φέτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από τον FIR Αθηνών στον FIR Ιταλίας: Τα «κενά αέρος» στην ευρωπαϊκή αεροναυτιλία – Πώς προχωρά ο εκσυγχρονισμός της ΥΠΑ
- Γιώργος Νίκας: Από τα Wendy’s και το αμερικανικό όνειρο στα καλλυντικά του Μπραντ Πιτ – Μια επιχειρηματική ζωή γεμάτη ανατροπές
- Βάσια Κωσταρά: Τι είναι το παραγαγγλίωμα που αντιμετώπισε
- Αντίστροφη μέτρηση για την έρευνα βυθού του GSI – Τι σημαίνει για τον ΑΔΜΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.