ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 5,7 εκατ. ανέρχονται οι έως τώρα δηλώσεις, ενώ η προθεσμία υποβολής λήγει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.
«Μέχρι σήμερα με βάση την ενημέρωση που έχω 5,7 εκ δηλώσεις έχουν κατατεθεί. Είναι μικρός ο αριθμός. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα μπορεί να αντέξει το βάρος το σύστημα τις τελευταίες μέρες. Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση να δοθεί κάποια παράταση. Για τους αγρότες υπάρχουν κάποια θέματα. Θα το δούμε», δήλωσε στο Real Fm η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.
«Σε κάθε περίπτωση αν πάλι η ΑΑΔΕ εκτιμήσει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα τότε είμαι έτοιμη να υπογράψω μια σχετική απόφαση», επεσήμανε η υφυπουργός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έως τις 17 Ιουλίου οι φορολογικές δηλώσεις – Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν υποβάλλουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Πιτσιλής: Γιατί για πρώτη φορά αποδίδουν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαράζ λουκέτων και προστίμων από τους φορολογικούς ελέγχους – Η λοταρία των φορολογούμενων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στελίνα Τσάλτα Φάις: Μία γλώσσα σιωπής, έντασης και διαφυγής
- Μητσοτάκης – ΒΙΠΕ Τρίπολης: «Εικόνα από το μέλλον οι νέες επενδύσεις στη φαρμακοβιομηχανία»
- Δεν είναι 5, είναι τουλάχιστον 25 οι γαλάζιοι που τα βάζουν με τους εξωκοινοβουλευτικούς
- Από τη χρεοκοπία στην εξωστρέφεια: η ΔΕΗ που ενοχλεί τον Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.