• Top Stories

    Πάγκαλος για Τσίπρα: «Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει» (video)

    Θεόδωρος Πάγκαλος

    Θεόδωρος Πάγκαλος


    Τα λόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων», είπε ο πρωθυπουργός στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, κάτι που εξόργισε τον κ. Πάγκαλο.

    «Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, χρησιμοποίησε πολλές φορές την λέξη “τσογλάνι”, μιλώντας για τον κ. Τσίπρα.

    «Ποιος ανέθεσε στον κ. Τσίπρα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα», ήταν το ερώτημά του, αφορμώμενος από την παραβίαση του Συντάγματος από τον Πρωθυπουργό, την οποία θεωρεί εσχάτη προδοσία.

    Τέλος, μίλησε για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (επί αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ), που έλεγε ότι όταν ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους», ενώ έδωσε… υπόσχεση, για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ότι θα έρθει η ώρα για την δική τους τιμωρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεσπάει ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας: «Παλεύω να κρατήσω στην Ελλάδα τα παιδιά»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκροί ανασύρθηκαν δύο έφηβοι από ρεματιά στην Κομοτηνή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο 43χρονος επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ