• First Top Stories

    Αποκλειστικό: Οργή στη ΝΔ για το θέμα της Μ. Ξαφά – «Να σταματήσουν τα fake news» δηλώνουν στο mononews οι βουλευτές της

    • NewsRoom

    Νέα Δημοκρατία


    Βολές εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις δηλώσεις της Μιράντας Ξαφά, την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανίσει ως κρυφή σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Μιλώντας αποκλειστικά στο Mononews.gr ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ,  Γιώργος Γεωργαντάς  δήλωσε χαρακτηριστικά:

    «Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για μια κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός της οποίας όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση απειλούσε ξένου επενδυτές λέγοντας τους ότι ” δεν θα αναγνωρίσει καμία σύμβαση τους με το ελληνικό κράτος”, να κατηγορεί σήμερα μια δήθεν σύμβουλο ότι υπονομεύει την ελληνική οικονομία», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργαντάς.

    «Ο μοναδικός υπαίτιος για την άσχημη πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την αναξιοπιστία του και την ανευθυνότητά του. Η άσκηση της πολιτικής δεν γίνεται με αυταπάτες και λαϊκισμούς οποίους μάλιστα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εκεί στην κυβέρνηση ας σοβαρευτούν και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας μας», κατέληξε ο βουλευτής Κιλκίς.

    Ταυτόχρονα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, μιλώντας στο mononews.gr για το θέμα ανέφερε:

    «Η κ. Ξαφά δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ και δεν κατέχει καμία κομματική σχέση. Επιπλέον, η ίδια υποστηρίζει ότι ουδέποτε είπε όσα της καταλογίζουν. Η ΝΔ σε κάθε περίπτωση προτάσσει το εθνικό από το κομματικό συμφέρον. Τέλος, δεν κάνουμε πολιτική με fake news και fake events όπως επιχειρεί η στριμωγμένη από τα γεγονότα κυβέρνηση».

    Νωρίτερα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, δήλωσε στο mononews: «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία».

    «Ό,τι λέει, το λέει από μόνη της και για την παρέα της», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιακουμάτος αποκλειστικά στο mononews: «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ»



    ΣΧΟΛΙΑ