• Πολιτική

    Ορέστης Καρύπης: Ο Έλληνας που διεκδικεί τη νίκη από τη Μέι (pics)

    • NewsRoom
    Καρύπης


    Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια, η Ελλάδα “στερείται” τα παιδιά της -και ειδικά αυτά με τα “μεγάλα μυαλά”- καθώς μεταναστεύουν για να φτιάξουν το μέλλον τους, με καλύτερες συνθήκες.

    Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Ορέστης Καρύπης. Είναι γεννημένος το 1989, στην Αθήνα και αφού ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος του ANT-1, τον κέρδισε εν τέλει η πολιτική. Άρχισε να συνεργάζεται το 2015 με Έλληνες βουλευτές σαν επικοινωνιολόγος και μάλιστα μετείχε και σε καμπάνια του Βασίλη Λεβέντη. Πλέον, όμως, συμμετέχει στις βρετανικές εκλογές, όντας στην ομάδα του Τζέρεμι Κόρμπιν, του αντιπάλου της Τερέζα Μέι.

    Σήμερα, λοιπόν, έχει την δική του αγωνία, καθώς το κόμμα του, οι “Εργατικοί”, θέλουν να επικρατήσουν των “Συντηρητικών” της Τερέζα Μέι.

    Η δική του δουλειά, είναι να προετοιμάσει τις καμπάνιες των υποψηφίων βουλευτών του “Εργατικού κόμματος” και να αναλύει τις αδυναμίες του κόμματος της Μέι.

    Αν κρίνει κανείς από την τελευταία του ανάλογη συνεργασία, που αφορούσε το Λαϊκό Κόμμα του Μαρκ Ρούτε, στην Ολλανδία, η οποία είχε στεφθεί με επιτυχία, τότε μπορεί να ελπίζει σε κάτι ανάλογο και με το “Εργατικό κόμμα”.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ