• Top Stories

    Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση για να βγει από τη φυλακή!

    Δάφνη βιαστής

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Αίτηση για την άμεσης αποφυλάκισης του, με χρήση της δυνατότητας ηλεκτρονικής επιτήρησης («βραχιολάκι»), κατέθεσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης.

    Ο 52χρονος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως έπειτα από την σύλληψή του για την απαγωγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας, ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία για να εκτίσει την ποινή του σε περιορισμό.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που μίλησε με τον δικηγόρο του 52χρονου, κ. Ειρηνάκη, ο πελάτης του επιμένει ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης κοπέλας και ζητά η ποινή της φυλάκισης να αντικατασταθεί από κατ’ οίκον περιορισμό.

    «Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» είπε ο κ. Ειρηνάκης. «Εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» ανέφερε ακόμη στο Star.

    Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης η 20χρονη φοιτήτρια

    Την ίδια ώρα, το 20χρονο θύμα του βγήκε από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στην πόλη από την οποία κατάγεται. Η 20χρονη φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια, από το πολύωρο δέσιμό της. Η φοιτήτρια δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.

    Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δάφνη: Αυτό είναι το υπόγειο – βασανιστήριο του 52χρονου τυφλού βιαστή (pics – video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προφυλακιστέος ο τυφλός 52χρονος: Τι είπε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα – Εισαγγελική έρευνα για το πιστοποιητικό τυφλότητας

     



    ΣΧΟΛΙΑ