ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ έκρινε σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ότι η προειδοποίηση την οποία απηύθυνε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη Βόρεια Κορέα «ίσως να μην ήταν αρκετά σκληρή».
Ο ρεπουμπλικάνος πρόσθεσε ότι η Πιονγκγιάνγκ θα όφειλε να είναι «πολύ νευρική» στην περίπτωση που κάνει οτιδήποτε το οποίο θα θεωρηθεί πως απειλεί τη χώρα του.
Ακόμη, ο Τραμπ τόνισε πως θεωρεί ότι η Κίνα μπορεί και οφείλει να κάνει πολλά περισσότερα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας.
Πάντως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε πως «πάντοτε θα εξετάζουμε» το ενδεχόμενο διεξαγωγής «διαπραγματεύσεων» με την Πιονγκγιάνγκ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νευρικότητα στις αγορές από το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις ΗΠΑ – Β.Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Κορέα: Σχέδιο πυραυλικής επίθεσης εναντίον της νήσου Γκουάμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Ο ελληνικής καταγωγής σέρφερ Μέρκιουρι Ψιλάκης έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία
- CNN: Το σαφές μήνυμα το Σι Τζινπίνγκ – Η Κίνα προκαλεί τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Με την εξαγορά της HSBC Malta η CrediaBank θα διπλασιάσει το μέγεθός της
- Βασίλης Κικίλιας: «Η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιες δυνατότητες μέσα από το λιμάνι και τις λιμενικές υποδομές της»
