ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πόπη με τη Ferrari, ποιοι την έκοψαν από τα ψηφοδέλτια, τι περιμένει ο Τσίπρας, ο Τασούλας και το καρβέλι ψωμί και η νέα τουρκική πρόκληση
Με αφορμή την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλεί τον Πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του και να να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΔ:
«Μια ημέρα πριν την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με μια ιστορική ανακοίνωση καταγγέλλει ευθέως την Κυβέρνηση για το σύνολο των παρεμβάσεων και επιθέσεων στη Δικαιοσύνη, που στοχεύουν στην πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους Έλληνες πολίτες.
Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ικανή να προστατέψει τους πολίτες και να αποδώσει το δίκαιο.
Ο κ. Τσίπρας, έστω και τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσει τις βαριές του ευθύνες και να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο μοντέλο είναι η Ferrari της Πόπης Σεμερτζίδου που δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα και πόσο κοστίζει
- AEGEAN-INDIGO: Μαζί στο στοίχημα για την αγορά της Ινδίας- Στόχος ο 4πλασιασμός της σημερινής κίνησης
- ΔΕΗ myHome Plan: Με 60 ευρώ, περισσότερα από ενέργεια σε ένα λογαριασμό
- ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ: Συγκλίσεις χωρίς πυξίδα, μέτωπα χωρίς ηγεσία
