• Top Stories

    ΝΔ για την παράταση στον νόμο Παρασκευόπουλου: Νομοθετούν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών

    Μητσοτάκης


    Απάντηση στα πυρά της ΝΔ για την παράταση  του νόμου Παρασκευόπουλου για τις πρόωρες αποφυλακίσεις  δίνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

    “Όπως συνηθίζει η Νέα Δημοκρατία προτρέχει και ασχημονεί. Έτσι και τώρα: Χωρίς να ξέρει το περιεχόμενο της διάταξης για τη αποσυμφόρηση των φυλακών σπεύδει να υψώσει μηδενιστική ρητορική. Και εδώ η Κυβέρνηση με γνώμονα το κοινό συμφέρον προωθεί εξίσου την ασφάλεια των πολιτών και τα ανθρώπινα δικαιώματα, μακριά από το ανεύθυνο εμπόριο του φόβου και την παραπλάνηση της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε, την αληθινή αντεγκληματική πολιτική υπηρετούν μέτρα εξανθρωπισμού και εκσυγχρονισμού του ποινικού και σωφρονιστικού συστήματος και όχι ανέξοδες κραυγές για καταστολή χωρίς εγγυήσεις. Η Νέα Δημοκρατία καλό θα ήταν να διδαχθεί από την κυβερνητική πολιτική”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παλαιό Φάληρο: Με το νόμο Παρασκευόπουλουαποφυλακίστηκαν οι ληστές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταύρος Κοντονής: Συναντήθηκε με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και Δημάρχους για τα δύο νέα Πρωτοδικεία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: Η συνήθεια του αριστερού πρωθυπουργού «που σέρνει’’ τις διαπραγματεύσεις αντί »να δαγκώσει τη σφαίρα»



    ΣΧΟΛΙΑ