• Top Stories

    ΝΔ για το non paper της Κυβέρνησης: Τα υπόγεια του Μαξίμου βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) το non paper που εξέδωσε νωρίτερα την Κυριακή το Μέγαρο Μαξίμου.

    Η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτεθεί στην ΝΔ, λέγοντας πως η στάση τους για το ζήτημα του νομοσχεδίου για την αλλαγή στη διαδικασία της ταυτότητας φύλου ταυτίζεται με την ακροδεξιά, την ώρα που οι ΑΝΕΛ «αποδείχθηκαν στην πράξη περισσότερο προοδευτικοί», παρά το γεγονός πως η ΝΔ δήλωσε θετική κατ΄αρχήν στο νομοσχέδιο.

    Στο non paper της, η ΝΔ κάνει λόγο για «μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου» που προκάλεσαν «σημερινά δημοσιεύματα που αναδεικνύουν το ενδοκυβερνητικό χάος και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις». Προσθέτουν μάλιστα πως «μέχρι και η κυρία Δούρου εμφανίστηκε ξαφνικά από την αφάνεια για να δηλώσει παρών ως δελφίνος».

    Σχολιάζοντας τα όσα είπε το Μέγαρο Μαξίμου, πηγές του Μοσχάτου τονίζουν πως τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά. «Αλλά να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Θα έχει πάντα τον κ. Καμμένο να τον παρηγορεί και να τον κρατά στο σωστό δρόμο, αν του το επιτρέπει ο κ. Παππάς…» δηλώνουν χαρακτηριστικά στην Πειραιώς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέγαρο Μαξίμου: ΟΙ ΑΝΕΛ είναι πιο προοδευτικοί από τη Νέα Δημοκρατία



    ΣΧΟΛΙΑ