ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σενάριο για κούρεμα του ελληνικού χρέους, με την «κλασική έννοια» απέκλεισε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις της.
Η κα. Μέρκελ, που μίλησε στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk / DLF) και το κοινό τηλεοπτικό πρόγραμμα Phoenix των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών δικτύων ARD και ZDF είπε μεταξύ άλλων: «Κούρεμα του ελληνικού χρέους με την κλασική έννοια αποκλείεται, αλλά μπορεί κανείς να συζητήσει για περαιτέρω ελαφρύνσεις».
Συνεχίζοντας την κοινή της συνέντευξη στα δίκτυα εκτίμησε πως «ούτε η υπερβολική επιείκεια βοηθά τις υπερχρεωμένες χώρες».
Για τον λόγο αυτό, κατά την εκτίμησή της «και έπρεπε να αντιμετωπιστεί η Ελλάδα τόσο σκληρά. Η χώρα δοκιμάστηκε πολύ», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος στη συνέντευξή της.
Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε Δευτέρα το βράδυ στις 8 ώρα Ελλάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Grivalia Properties: Δίκαιο και εύλογο το τίμημα της δημόσιας πρότασης της Fairfax
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υψηλά κέρδη στη Wall Street – Ανάκαμψη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τα χαμηλά πέντε μηνών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Κατάρρευση των ψευδαισθήσεων μετά τα δύο χρόνια Μνημόνιο με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.