• Top Stories

    Μεγάλη συναυλία στο Μάντσεστερ προς τιμήν των θυμάτων – Δάκρυα από την Αριάνα Γκράντε πάνω στη σκηνή (pics-video)

    • NewsRoom
    Μάντσεστερ


    Μία μεγάλη συναυλία με τεράστια μουσικά ονόματα διεξήχθη στο Μάντσεστερ, προς τιμήν των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Μαΐου.

    Στη συναυλία δόθηκε το όνομα “One Love Manchester” και διεξήχθη στο “Emirates Old Trafford Cricket Ground”. Το κεντρικό “μότο” ήταν “Ας μη φοβόμαστε” και όντως, δεν φοβήθηκε κανείς, αφού κοντά στους 50.000 ανθρώπους έδωσαν την απάντησή τους στον φόβο, το μίσος και την τρομοκρατία.

    Τη συναυλία ξεκίνησε ο Μάρκους Μάμφορντ των “Take That”. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, τραγουδώντας τα «Strong» και «Angels». Όπως είναι λογικό, τα τραγούδια στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συμβολικά.

    Μάντσεστερ

    Εκεί βρέθηκε και η Μάιλι Σάιρους -με τον Φάρελ Γουίλιαμς-, η οποία δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που είστε όλοι εδώ. Αισθάνομαι τιμή να βρίσκομαι σε αυτό το απίστευτο γεγονός που περιβάλλεται από όλους εσάς τους καταπληκτικούς ανθρώπους. Για μένα η πιο σημαντική ευθύνη που έχουμε σε αυτό τον κόσμο είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

    Μάντσεστερ

    Ο επόμενος που αφιέρωσε τραγούδια στο κοινό, ήταν ο Νάιλ Χόραν, που πήρε και το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού, με τα τραγούδια «Slow Hands» και «This Town», αφού αυτά «κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν το σπίτι τους».

    Μάντσεστερ

    Όμως, ο μεγάλος χαμός και η τεράστια συγκίνηση, υπήρξε όταν στην σκηνή εμφανίστηκε η Αριάνα Γκράντε, αφού η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Μάντσεστερ, δύο εβδομάδες μετά την -βαμμένη στο αίμα- συναυλία της, με την ίδια να λέει: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ σήμερα. Να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ δυνατοί και γεμάτοι αγάπη. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Η ενότητα που δείχνετε είναι το φάρμακο που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ. Σας αγαπώ τόσο πολύ».

    Η Γκράντε, μίλησε και για την 15χρονη Ολίβια Κάμπελ, με την μητέρα της να βρίσκεται εκεί και να δηλώνει πως δεν θέλει ούτε η ίδια ούτε η τραγουδίστρια να κλάψουν. Αλλά πώς να μην είναι συγκινημένη και γεμάτη δάκρυα η Αριάνα Γκράντε, μετά τα όσα συνέβησαν; Το κοινό, πάντως, την στήριξε πολύ θερμά.

    Μάντσεστερ

    Ακόμη, στην σκηνή εμφανίστηκαν οι Coldplay, η Κέιτι Περι, ο Τζάστιν Μπίμπερ και οι Black Eyed Peas. Όλοι, ανεξαιρέτως, εμφανίστηκαν αφιλοκερδώς, αφού η συναυλία ήταν αφιερωμένη στα θύματα του Μάντσεστερ, για τα οποία συγκεντρώθηκαν δύο εκατ. λίρες, σύμφωνα και με όσα υποστηρίζει η Daily Mail.

    Μάντσεστερ

    Όπως είναι προφανές, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και λόγω της βομβιστικής επίθεσης αλλά και λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο.

    Μάντσεστερ

    Για την ασφάλεια, μίλησε ο Γκάρι Σίουαν αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Μάντσεστερ: «Υπάρχουν επιπλέον έλεγχοι ασφαλείας και θα γίνουν έρευνες σε όλους. Ζητάμε από τους πολίτες να μην έχουν μαζί τους τσάντες, αν είναι δυνατό. Αυτό θα επιταχύνει την είσοδό τους».

    Μάντσεστερ

    Μάντσεστερ

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάντσεστερ: Η Αριάνα Γκράντε επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Γυναίκα στο Μάντσεστερ γλίτωσε τον θάνατο λόγω του κινητού της (pics)

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαλμάν Αμπέντι: Το τελευταίο μήνυμα του βομβιστή του Μάντσεστερ, λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο



    ΣΧΟΛΙΑ