• Πολιτική

    Αν. Λοβέρδος: Καταγγέλει στον εισαγγελέα τον Πολάκη – Χαλκευμένο το υπόμνημα που έφερε στη Βουλή (pic)

    • NewsRoom
    Λοβέρδος


    Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς καταγγέλουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Πάυλο Πολάκη, λόγω του υπομνήματος που παρουσίασε στη Βουλή, στην συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

    Μιλάνε για ένα ψεύτικο, χαλκευμένο και ύποπτο υπόμνημα, ένα συκοφαντικό ΜΕΜΟ που έφερε μέσα στη Βουλή ο κ. Πολάκης το οποίο είναι ανυπόγραφο και με τον ίδιο να λέει περί αυτού:

    «Και αυτά που λέγανε πάλι με τις 3 φθηνότερες τιμές, κολοκύθια με τη ρίγανη. Τιμολογούσαν σε τρεις ακριβές χώρες Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία. Ο ακριβός μέσος όρος ακριβών χωρών και έπαιρναν τιμή σε 55 χώρες. Υπάρχουν, αυτό, το καταθέτω mail της Novartis, το οποίο έχει βγει στη δημοσιότητα που λέει ότι επί Λοβέρδου, ότι με την τιμολόγηση που κάνανε το 1ο Δελτίο Τιμών κεδίσαμε 30% παραπάνω η μία εταιρεία και 4% και 8% οι άλλες εταιρείες. Και αυτό έγινε και έχει βγει στη δημοσιότητα. Το έχουν θάψει όμως, δεν τα λέμε αυτά».

    Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που πραγματοποίησαν και την καταγγελία, ζητούν παράλληλα να γίνουν έρευνα και για την προέλευση του υπομνήματος αυτού, με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του συμπαράταξης  να σχολιάζει στο Twitter: «Αναφορά σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς για το ψευδές και χαλκευμένο “υπόμνημα” που έφερε χθες στη Βουλή ο αν.υπ.Υγείας. Οψόμεθα…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάσχα 2017: Σε ποιο νησί θα κάνει Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έβαλε πρόστιμο σε εταιρεία 3 χρόνια αφού έκλεισε (ούτε στην Ουγκάντα)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ και δέος για 900.000 συνταξιούχους από το 2019

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ