ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ράλι και οι εντυπωσιακές βουτιές, το deal Στάσση με Μπέζος, ο Εξάρχου αγοράζει την μισή ΔΕΠΑ, τα πέναλτι του Αθανασίου (Lamda), ποιοι ανησυχούν για τον Νικηφοράκη, και ένα quiz με τον Γιώργαρο τον μαρτυριάρη του ΔΑΑ
Ήταν όλοι εκεί, στο μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο θάνατος του Επίτιμου, έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους αμέτρητους φίλους του.
Τα παιδιά του και τα εγγόνια του, αλλά και οι στενοί του συνεργάτες που δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει την απώλειά του, βρέθηκαν σήμερα από τις εννιά το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Οδό Σκουφά, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Δείτε φωτό και βίντεο:
https://youtu.be/I9jjSzJhAng
https://youtu.be/dpE2B3Dt_08

Σημειώνεται ότι στον ίδιο ναό, αποχαιρέτισαν και την Μαρίκα Μητσοτάκη πριν ακριβώς από πέντε χρόνια.












Φωτογραφίες: William Faithful
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρία Τσαγκαράκη: Η όμορφη Κρητικιά που συνόδεψε τη σορό του Κ. Μητσοτάκη (10 pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κρήτη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (φωτό – βίντεο)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η οικογένειά του ετοιμάζει πάρκο στη μνήμη του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος είναι ο Πέτρος Βασιλόπουλος πίσω από το deal Nomad Yachting – Vernicos Yachts, τι είπε στο Mononews
- Gagosian: H Rachel Feinstein παρουσιάζει τη μοίρα της σύγχρονης Καρυάτιδας
- ΔΕΗ-Amazon: Πώς ο Στάσσης έφερε τον Μπέζος στην Κοζάνη – Η σημασία του big deal
- EuroLeague: Πού φτάνουν τα μπάτζετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.