• Top Stories

    ΚΙΔΗΣΟ: Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους – Απομίμηση μαϊμού του Ανδρέα Παπανδρέου»

    • NewsRoom
    Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης

    Γιώργος Παπανδρέου


    Θέση με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου πήρε και το ΚΙΔΗΣΟ, το κόμμα του γιου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

    «Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο Πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

    «Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του. Συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου της Εθνικής Συμφιλίωσης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τον ίδιο, το διχασμό και το μίσος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία από την αρχή της κρίσης, για να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας» λένε χαρακτηριστικά και προσθέτουν:

    «Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους, αμνήμονες και εύκαιρα θύματα στον καιροσκοπισμό του. Στην ασυδοσία του κυνισμού του, στις απομιμήσεις μαϊμούδες, δεν θα απαντήσουμε εμείς, αλλά ο λαός».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας αναρωτιέται για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το παλιό ΠΑΣΟΚ: «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης για Αλ. Τσίπρα: «Με ενδιαφέρει πώς θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πώς ήταν το 1980»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ξεχείλιζε η οργή στο ΠΑΣΟΚ για την καπήλευση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Τσίπρα: «Αυτό είναι ύβρις»

     



    ΣΧΟΛΙΑ