ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κατερίνα Στεφανίδη, «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, επιβεβαίωσε και με την εμφάνισή της στο Diamond League του Λονδίνου ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο. Μετά τις νίκες της στις αντίστοιχες διοργανώσεις της Ντόχα και της Ρώμης, η Στεφανίδη πήρε την πρώτη θέση και στο Diamond League του Λονδίνου με καλύτερο άλμα στα 4.81μ. Δεύτερη με 4.73 μ. και ρεκόρ σεζόν ήταν η Νικόλ Μπούχλερ και τρίτη η Μιχαέλ Μέιγερ με 4.65μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι σχεδιάζει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελείς κατά Πολάκη – Παπαγγελόπουλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαράζ λουκέτων και προστίμων από τους φορολογικούς ελέγχους – Η λοταρία των φορολογούμενων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Με discount 8,89% η τελική τιμή διάθεσης – Ανοικτός ο δρόμος για ένταξη στον FTSE/Large Cap
- Θόδωρος Φέσσας: Επενδύσεις 80 εκατομμυρίων σκανάρει η Briq Properties
- Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Η Σοφία Παπακώστα ρωτά αν είμαστε αληθινά παρόντες
- Ξεκίνημα για το Elounda Hills των 800 εκατ. με τις βίλες του Ralph Lauren
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.