ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί, εργαζόμενοι στους δήμους.
Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει “καμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία” και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.
https://youtu.be/fabSH57Dtz0?t=2
https://youtu.be/thQpfICJS-c?t=1
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν προαναγγείλει μπαράζ κινητοποιήσεων αυτήν την εβδομάδα, για το ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος ξανά στο Λονδίνο: Βαν έπεσε πάνω σε πλήθος έξω από τζαμί (pics-video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλεχος ελβετικής τράπεζας δικάζεται ξανά σήμερα για απάτη σε βάρος Ελλήνων επενδυτών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκήνιο:Τι συμβαίνει με την Intralot και το Enterprise Greece;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Επίθεση στο σπίτι του Ισιδώρου Ντογιάκου: Καταδικάζει η Ένωση Εισαγγελέων
- Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης (φωτογραφίες)
- Η επιλογή των νέων προσώπων της κυβέρνησης – Οι εκπλήξεις και η καραμπόλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.