• Top Stories

    Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών – Προσήχθη συμβολαιογράφος έπειτα από αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου (video)

    Κωνσταντοπούλου

    Ζωή Κωνσταντοπούλου


    Με απρόοπτα σημαδεύτηκε μια ακόμα απόπειρα διεξαγωγής πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος, μέλη κινημάτων που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς, στο οποίο συμμετείχε και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με συμβολαιογράφους.

    Αποτέλεσμα της έντασης ήταν η προσαγωγή μιας γυναίκας συμβολαιογράφου, ύστερα από απαίτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπόλοιπων διαδηλωτών.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι κάθονταν σε ένα χώρο κοντά στο κυλικείο. Εκεί ένας διαδηλωτής φώναξε ότι οι συμβολαιογράφοι πραγματοποιούν τον πλειστηριασμό ηλεκτρονικά από το κυλικείο και αμέσως επικράτησε ένταση, με τους διαμαρτυρόμενους να διώχνουν έξω από το κτήριο τους συμβολαιογράφους.

    Την ώρα που οι συμβολαιογράφοι επιχειρούσαν να απομακρυνθούν, ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατήγγειλε ότι μια συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια.

    Η κ. Κωνστατνοπούλου μαζί με μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζήτησαν την σύλληψη της συμβολαιογράφου για βιαιοπραγία κάτι που έγινε από τους αστυνομικούς. Η συμβολαιογράφος προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

    Σύμφωνα μες τους διαδηλωτές, μεταξύ των 25 πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, οι 15 αφορούσαν σπίτια, πρώτες κατοικίες, ενώ οι υπόλοιποι αφορούσαν επιχειρήσεις.

    Ανάλογη ένταση επικράτησε και στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης ,μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Άμεση νομοθέτηση των προαπαιτούμενων προωθεί η κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Τζανακόπουλος: Χρέος των δανειστών να πάρουν τώρα τις αναγκαίες αποφάσεις για την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τα προβλήματα της Ελλάδας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί



    ΣΧΟΛΙΑ