• Top Stories

    Ηράκλειο: Τέλος στο μυστήριο με τα οστά, ανήκουν στον Μάνο Βρυθιά (pics)

    • NewsRoom
    Οστά Ηράκλειο


    Το μεσημέρι της Δευτέρας, 5 Ιουνίου, ένα πραγματικό θρίλερ άρχισε να εκτυλίσσεται στο λιμάνι του Ηρακλείου και στο ρέμα του Κατσαμπά αφού ανθρώπινα οστά αλλά και ένα πτώμα βρέθηκαν στις περιοχές αυτές αντίστοιχα.

    Τελικά, η λύση στο μυστήριο δεν άργησε να δοθεί, αφού το πτώμα ανήκει στον Μάνο Βρυθιά. Η οικογένειά του, αναγώρισε τα ρούχα και το παπούτσι που είχαν βρεθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

    Η οικογένεια, έψαχνε τον εξαφανισμένο 36χρονο Μάνο, από τις 30 Μαρτίου. Ήταν από την περιοχή του Κατσαμπά, εκεί όπου βρέθηκε και νεκρός.

    Λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, έγιναν ορατά στην προβλήτα 6 του λιμένος, ανθρώπινα οστά. Οι δύτες έμειναν έκπληκτοι και αφού κατάλαβαν ότι η υπόθεση “είχε ψωμί”, συνέχισαν τις έρευνες και βρήκαν και νέα οστά, όπως και ένα τσαντάκι μέσης. Εκεί, βρέθηκε και η ταυτότητα που επιβεβαίωσε το όνομα του νεκρού.

    Έπειτα, οι έρευνες μεταφέρονται στο ρέμα του Κατσαμπά. Στο σημείο εκείνο, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση ένα ανθρώπινο πτώμα.

    Αφού εντοπίστηκαν όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναγνώριση του πτώματος, η οικογένεια υπεβλήθη σε αυτήν την μακάβρια διαδικασία, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, την ταυτότητα του νεκρού. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η μητέρα του, αναγνώρισε αμέσως το πτώμα του γιου της, βλέποντας αρχικά το τσαντάκι του και το παπούτσι του. Μετά, απλώς σιγουρεύτηκε.

    Στην συνέχεια της ημέρας, βρέθηκε κάτω από έναν δέντρο στον Ξεροπόταμο, άλλο ένα διαμελισμένο πτώμα, στο οποίο ανήκει κατά πάσα πιθανότητα το μέλος που “ξέβρασε” το νερό στο λιμάνι.

    Για να δοθεί όμως φως σε αυτήν την υπόθεση και να εξακριβωθούν οι υπαίτιοι και τα γεγονότα που προκάλεσαν το αποτρόπαιο αυτό αποτέλεσμα, πρέπει όλα να συνδεθούν, με τις Αρχές να “δουλεύουν” την υπόθεση, περιμένοντας και την κατάθεση της άτυχης μητέρας, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης DNA στα μέλη του σώματος που βρέθηκαν.

    telos-sto-thriler-me-ta-osta-sto-irakleio-anikoun-ston-mano-bruthia

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σφηνωμένο σε δέντρο στο Ηράκλειο – Ατυχήματα με τουρίστες στα Χανιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν 147 σπρέι παράλυσης

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ