• Top Stories

    Γιάννος Παπαντωνίου: 46 τραπεζικοί λογαριασμοί «καίνε» τον πρώην υπουργό

    • NewsRoom
    Γιάννος Παπαντωνίου

    Γιάννος Παπαντωνίου


    Το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά προγράμματα -η οποία ολοκλήρωσε σήμερα τις έρευνες- πρόκειται να είναι έτοιμο εντός των επόμενων 15 ημερών.

    Μάλιστα, έχει ήδη ανατεθεί στους εισηγητές των κομμάτων η σύνταξη του πορίσματος, το οποίο θα έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής στις 28 Ιουνίου.

    Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα συμφώνησαν ότι η Προανακριτική Επιτροπή, σε ό,τι την αφορά, έχει ολοκληρώσει το έργο της σχετικά με την υπόθεση του κ. Παπαντωνίου, πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, που ζήτησαν να συνεχιστούν οι εργασίες της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, για τα μέλη της Προανακριτικής προέκυψαν νέα στοιχεία, καθώς από τον πρόσφατο έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ στο σπίτι του κ. Παπαντωνίου, διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε σε πέντε διαφορετικές τράπεζες στην Ελλάδα, 46 τραπεζικούς λογαριασμούς σε δεκάδες υποκαταστήματα, που έφθαναν συνολικά το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο από Μαξίμου: Το άδειασμα από ΕΕ – ΔΝΤ και οι δηλώσεις Τζανακόπουλου που προκαλούν ερωτηματικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Η σφαγή των εισοδημάτων – Κρατήσεις-φωτιά έως και 72,45% από φόρους και εισφορές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελλάκτωρ: Και τώρα τι;



    ΣΧΟΛΙΑ