• Πολιτική

    Φρίκη: Καθηγητής ιδιαιτέρων βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στο μπάνιο

    • NewsRoom
    Καθηγητής


    Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια. Αυτό που έκανε ένας καθηγητής χημείας, είναι πέρα για πέρα φρικτό και σοκαριστικό. Παγίδεψε το σπίτι του με κάμερες προκειμένου να καταγράφει τις… ευαίσθητες στιγμές των μαθητριών του στα ιδιαίτερα.

    Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, ο ένοχος, είχε παγιδέψει το μπάνιο και τον χώρο διαδασκαλίας με κάμερες. Μάλιστα το προχώρησε ακόμη περισσότερο, ρίχνοντας διουρητικά στον καφέ η στο νερό που πρόσφερε στις μαθήτριες, προκειμένου να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα, όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος”.

    Για κακή του τύχη, όμως, όλο αυτό το σκηνικό φρίκης που είχε στήσει, το αντιλήφθηκε μια εκ των μαθητριών του, η οποία κατάλαβε πως έχουν τοποθετηθεί μικροκάμερες στον χώρο, όταν είδε μία κάτω από το γραφείο που έκαναν μάθημα. Εκείνος το κατάλαβε και προσπάθησε να καλυφθεί, αλλά η μαθήτρια πήγε στο σπίτι της το είπε στους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους μετέφεραν το γεγονός στην Αστυνομία. Ο ένοχος – που μεταξύ άλλων διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο- είχε προνοήσει ωστόσο, «καθαρίζοντας» το σπίτι από κάθε κάμερα. Όμως, πέταξε τα πάντα σε κάδο κοντά στο σπίτι του, κάτι το οποίο εν τέλει οδήγησε στη σύλληψή του.

    Οι Αρχές βρήκαν τρεις μικροκάμερες και μια κρυφή που ονομάζεται “κρεμάστρα ρούχων”, λόγω της κατασκευής της, ώστε να μην την καταλαβαίνει κανείς. Φυσικά, βρέθηκαν και τα διουρητικά χάπια.

    Μέσα από τις κάμερες αυτές, από τις οποίες υπήρχε αρχείο από το 2012, εντοπίστηκαν περίπου 150 βίντεο ιδιωτικών στιγμών μαθητριών, είτε από την τουαλέτα είτε από το γραφείο των μαθημάτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ούτε μια φωτογραφία από τους 3 υπουργούς που έδωσαν τα αεροδρόμια στη Fraport

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισφορές για μπλοκάκια: Πλήρωσε 1 στους 10 εργοδότες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογένεια Λεμονή: Γιατί τα καταστήματα Καλογήρου δε δέχονται πλέον πληρωμές με κάρτες

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ