• Top Stories

    Εξιτήριο πήρε ο Βίτσας – Το “ευχαριστώ” μέσω Facebook

    Δημήτρης Βίτσας


    Στο σπίτι του επέστρεψε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας έπειτα από εξιτήριο που έλαβε από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

    Ο αναπληρωτήςς υπουργός υπέστη τα ξημερώματα της Τρίτης έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική εππεμβαση.

    Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Βίτσας ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για την εκτέλεση των καθηκόντων του με αυταπάρνηση.

    Έγραψε σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Nαυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ιατρικό και νοσηλευτικό, καθώς και τη Διοίκηση του, που μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω, τη φορά αυτή σαν νοσηλευόμενος, ότι εκτελούν με αυταπάρνηση ένα υψηλό λειτούργημα».

    Ο κ. Βίτσας εισήχθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ύστερα από έμφραγμα του μυοκαρδίου και υπεβλήθη σε επέμβαση στεντ.

    «Περαστικά», μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ευχήθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Ο κ. Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας από τον Ιούλιο του 2015.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Βίτσας – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίτσας: «Εισιτήριο η συμφωνία»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Βίτσας: Αντιστεκόμαστε στις παράλογες απαιτήσεις, επιδιώκουμε να κλείσει η αξιολόγηση



    ΣΧΟΛΙΑ