• Top Stories

    Eξελίξεις τώρα: Στη Βουλή η συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη, καταδικασμένο για ναρκωτικά (video)

    • NewsRoom

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος


    Πολιτικές διαστάσεις μεγάλου μεγέθους παίρνουν οι καταγγελίες του καταδικασμένου πρωτοδίκως για μεταφορά ναρκωτικών Μάκη Γιαννουσάκη – Οι ισχυρισμοί του ισοβίτη ότι δέχθηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σύντομα θα πάνε στη Βουλή, υπό μορφή ερώτησης που θα καταθέσει στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Άδωνις Γεωργιάδης

    Οι αποκαλύψεις τις οποίες έκανε ο ίδιος ο ισοβίτης για τις πιέσεις που δέχθηκε από τον κ. Καμμένο έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση, ενώ αίσθηση προκαλεί στο Πανελλήνιο η περίεργη σιωπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο οποίος δεν έχει ακόμα απαντήσει στις καταγγελίες.

    kammenos kai giannoysakis

    Στη Βουλή θα φέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης την καταγγελία του Μάκη Γιαννουσάκη, καταδικασμένου πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1», ο οποίος κάνει λόγο για πιέσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

    «Πήραν στη Real news συνέντευξη από έναν καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά ο οποίος λέει ότι του τηλεφώνησε μέσα στη φυλακή ο Πάνος Καμμένος και του είπε ότι θα του στείλει δικαστική λειτουργό για να κάνει μια συγκεκριμένη κατάθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του υποσχέθηκε να τον βγάλουν από την φυλακή» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα 30/05/2017 στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

    «Περίμενα διάψευση αλλά δεν έχει γίνει. Αν υπάρχει ίχνος αληθείας η χώρα είναι μπανανία, είναι υπόκοσμος» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να διαψεύσει την καταγγελία.

    Άπλετο φως στην καταγγελία ζήτησε και ο γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

    Τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαμε αναδείξει με σχετικό ρεπορτάζ από το Newsbomb.gr θέτωντας τα καυτά ερωτήματα που γεννούν οι συνομιλίες και οι ισχυρισμοί του κ. Μάκη Γιαννουσάκη, όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

    Τα ερωτήματα που γεννώνται και στα οποία οφείλει να απαντήσει τόσο ο κ. Καμμένος, όσο βεβαίως και ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι τα ακόλουθα:

    • Λέει ψέματα ο κ. Γιαννουσάκης ότι συνομιλούσε με τον Καμμένο και οτι δέχθηκε πιέσεις από τον υπουργό;
    • Ο υπουργός γνωρίζει τον συγκεκριμένο κύριο; Και αν ναι, τι δοσοληψίες έχουν; Τι επαφές έχουν;

    Τι είπε ο καταδικασθείς 

    Θυμίζουμε ότι ο κ. Μάκης Γιαννουσάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, αναφέρει μεταξύ άλλων:

    «Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθεση εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση».

    Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς επικοινώνησε με τον υπουργό, απάντησε:

    «Βρήκε τον τρόπο. Επικοινώνησε και με τον αρχιφύλακά μου. Και μου ζήτησε να δώσω την περιβόητη κατάθεση. Μου είπε ότι, αν το έκανα, θα ήταν δίπλα μου όλη η κυβέρνηση, ότι είναι ενημερωμένη ήδη όλη η κυβέρνηση».

    Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών. «Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.

    Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Όμως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι «για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».

    Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιαννουσάκης, όλα τα παραπάνω για τις πιέσεις που δέχθηκε τα έχει αποστείλει εγγράφως στον Άρειο Πάγο!!!

    Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:

    Πώς είναι δυνατόν ένας ισοβίτης να καταγγέλλει το Νο 2 της κυβέρνησης και να μην ανοίγει ρουθούνι;

    Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις μέσα από τη Βουλή και την απάντηση που θα δώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης.

    Πηγή:Newsbomb.gr 



    ΣΧΟΛΙΑ