• Διεθνής πολιτική

    Εντυπωσιακό βίντεο: Ο πύραυλος-θηρίο του Κιμ Γιονγκ Ουν που απειλεί τις ΗΠΑ

    rocket


    Ένα βίντεο που έχει σοκάρει τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη έδωσε στη δημοσιότητα η Β. Κορέα. Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται ο τεράστιος διηπειρωτικός πύραυλος που εκτοξεύθηκε χθες από την Πιονγιανγκ , την ώρα της μεταφοράς, της τοποθέτησης αλλά και της εκτόξευσής του.

    Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο πύραυλος Hwasong-14 ICBM, έχει μήκος 17 μέτρων και διένυσε μία απόσταση 933 μιλίων σε 39 λεπτά και αφού έπληξε τον στόχο που είχε επιλεγεί, καταστράφηκε.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συγκεκριμένος βαλλιστικός πύραυλος μπορεί να χτυπήσει στόχο σε αρκετές χιλιάδες μίλια, φτάνοντας μέχρι τις κτήσεις των ΗΠΑ και του Καναδά στην Αλάσκα. Αναλυτές σημειώνουν ότι οι λεπτομέρειες της πτήσης αυτής υποδεικνύουν πως ο νέος πύραυλος έχει δραστικό βεληνεκές που υπερβαίνει τα 8.000 χιλιόμετρα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο πύραυλος-θηρίο μεταφέρθηκε με στρατιωτικό όχημα κινεζικής κατασκευής στο σημείο όπου εκτοξεύθηκε.

    Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει λεπτό προς λεπρό τη διαδικασία:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πολύ ανησυχητικές ομοιότητες της ελληνικής και της βρετανικής οικονομίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο – Ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς (pics – video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσοχατζόπουλος: Πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν



    ΣΧΟΛΙΑ