• Top Stories

    Ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της Πετρούπολης


    Για την εκ προθέσεως ανθρωποκτονία της κόρης του κατηγορείται πλέον ο 55χρονος πατέρας της Πετρούπολης, μετά το θάνατο της 18χρονης στο Θριάσειο Νοσοκομείο όπου έδωσε τη μάχη της για να παραμείνει στη ζωή.

    Ανακρίτρια και εισαγγελέας προχώρησαν και στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μέχρι να απολογηθεί (έστω και τυπικά) θα νοσηλεύεται φρουρούμενος.

    Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε πολυκατοικία της Πετρούπολης, απεγκλώβισαν από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου την 18χρονη και τον πατέρα της.

    Η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι η Ειρήνη ήταν χτυπημένη με μαχαίρι ενώ ο πατέρας της φέρεται να αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια, να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

    Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πριν από λίγες ημέρες, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 55χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Μετά το θάνατο της κοπέλας, η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στην Πετρούπολη: Νεκρή η 17χρονη από τα χέρια του πατέρα της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αύριο ξεκινούν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ΑΕΙ



    ΣΧΟΛΙΑ