ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών την προηγούμενη Παρασκευή, ο Αρτέμης Σώρρας ήταν καταζητούμενος, δίχως να δίνει εμφανή “σημεία ζωής”.
Αποφάσισε λοιπόν, με γραπτή δήλωσή του, να “σπάσει τη σιωπή του” και να τονίσει ότι είναι αθώος και ότι περιβάλλεται από τους ανθρώπους που τον αγαπούν.
Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».
Μεταξύ άλλων, απάντησε και στις κατηγορίες του δικηγόρου και κουμπάρου του, Φώτη Λεπίδα, οι οποίες τον οδήγησαν και σε καταδίκη:
«Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού της μοιραίας Porsche, Γιώργου Βακάκη;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνα για τη μαθητική παρέλαση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο έγκλημα στο Μοσχάτο: Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε υπάλληλό του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.