• Top Stories

    Έγκλημα στο Σοφικό Κορινθίας: Σοκάρουν οι δηλώσεις του δράστη – Είχε οργανώσει το έγκλημα


     

    Σόκαρε την Ελλάδα το έγκλημα που πραγματοποίησε 71χρονος άνδρας κατά της γυναίκας του, στο Σοφικό Κορινθίας. Μάλιστα, ο δράστης, στα λεγόμενά του στην ανάκριση, προκάλεσε πραγματικά τεράστια απορία με την άνεση που έδειξε. Τόσο απέναντι στις Αρχές, όσο και για τις κινήσεις του.

    Στην αρχή, ο 71χρονος δεν ήθελε να αποκαλύψει σε κανέναν την πράξη του, όμως, τα αντιφατικά του λόγια απέναντι αφενός στην κόρη του και αφετέρου στις Αρχές, τον πρόδοσαν. Στις Αρχές, είχε πει πως η γυναίκα του εξαφανίστηκε στις 25 Μαΐου, αλλά στην 44χρονη κόρη του, ότι έφυγε από το εξοχικό τους στις 21 του ίδιου μήνα. Όμως, εν τέλει, αποκάλυψε τα πάντα και είπε πως την σκότωσε απλά για έναν καβγά.

    Συγκεκριμένα, δήλωσε πως με τρομερή ψυχραιμία, πήγε στην αποθήκη του εξοχικού τους να πάρει ένα σφυρί και με αυτό χτύπησε την άτυχη γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ καθόταν. Σαν να μην έφτανε αυτό, πήρε και ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να της το καρφώνει στην καρωτίδα, για να είναι σίγουρος για τον θάνατο της. Η επόμενή του κίνηση, έδειχνε ότι ήξερε καλά τι έκανε και πως όλα ήταν προμελετημένα. Είχε αγοράσει ένα νάιλον, στο οποίο έβαλε μέσα το πτώμα και το πήγε ως τον οικογενειακό τάφο.

    Οι σκηνές που ακολούθησαν, σύμφωνα με αυτά που είπε, είναι σουρεαλιστικές. Έθαψε την γυναίκα του, για να γλιτώσει την… κηδεία. Μάλιστα, όπως δήλωσε, έσυρε την ταφόπλακα, έβγαλε εκτός τάφου την οστεοθήκη που περιείχε τα οστά των πεθερικών του, πέταξε μέσα την σορό της γυναίκας του και ξανατοποθέτησε την ταφόπλακα. Αν εν τέλει δεν τον έπειθε ένας φίλος του να δηλώσει την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πιθανότατα, κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

    Ο δράστης, τελείωσε την ανάκρισή του, λέγοντας ότι οι τσακωμοί υπήρχαν από πολλά χρόνια πριν, απλά τώρα απόφάσισε να την σκοτώσει, χωρίς όμως να αποκαλύψει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου τσακωμού. Τον ρώτησαν, μάλιστα, αν έχει αντιληφθεί ότι θα βρεθεί στην φυλακή, με τον ίδιο να απαντάει εντελώς αφοπλιστικά ότι βρισκόταν στην φυλακή ήδη, εδώ και 40 χρόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριο έγκλημα στο Σοφικό Κορινθίας: Σκότωσε τη γυναίκα του & πήγε για χαρτιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρ. Παντελιάδης (ΜETRO): «Δεν έχουν τελειώσει οι εξαγορές στα σούπερ μάρκετ» – Βαρόμετρο το deal Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Θρίλερ εν όψει του Eurogroup: Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα



    ΣΧΟΛΙΑ