• Top Stories

    Έφτασε το τέλος του Άσαντ; Ισραηλινός υπουργός ζητάει το κεφάλι του (pics)

    Άσαντ


    Μετά την γνωστοποίηση των φρικαλέων κινήσεων του Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος μαζί με το καθεστώς του, χρησιμοποιούσε ένα κρεματόριο σε στρατιωτική φυλακή έξω από τη Δαμασκό, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε πολιτικό κρατούμενο, υπήρξαν αντιδράσεις.

    Ο Ισραηλινός υπουργός Στέγασης, Γιοάβ Γκαλάντ, σύμφωνα και με την εφημερίδα “Haaretz”, ζήτησε «το κεφάλι του φιδιού» στην Τεχεράνη.

    «Εδώ και 70 χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί κατάσταση σαν κι αυτή με τη Συρία να εκτελεί ανθρώπους, να χρησιμοποιεί εκ προθέσεως χημικά όπλα για να τους βλάψει και τώρα, στην πιο πρόσφατη κίνηση εξτρεμισμού, να καίει τις σορούς τους», δήλωσε. Περνάμε μια κόκκινη γραμμή και κατά την άποψή μου ήρθε η ώρα να δολοφονηθεί ο Άσαντ. Κι όταν τελειώσουμε με την ουρά του ερπετού θα φθάσουμε στο κεφάλι του, που μπορεί να βρεθεί στην Τεχεράνη».

    Οι απειλές αυτές, φαίνεται πως βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη του State Department για το κρεματόριο. Ο Γκαλάντ, πάντως, χαρακτηρίζει γενοκτονία τα όσα γίνονται στην Συρία και θεωρεί τον Άσαντ ο,τι χειρότερο στη μετά – Χίτλερ εποχή.

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΛΠΕ: Γιατί η διοίκηση θέλει να μειώσει το κόστος δανεισμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστημονική Επιτροπή Βουλής: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια – Live η συζήτηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δένδιας στον ΑΝΤ1 για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη: Η κάμερα της Βουλής έχει καταγράψει την αλήθεια

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ