• Πολιτική

    Ευχαρίστησε τον Τσίπρα ο Μαδούρο (pic)

    • NewsRoom


    Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, λόγω της στήριξης του Έλληνα πρωθυπουργού προς την κυβέρνηση και το πρόσωπό του.

    Μετά την επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, στο Καράκας, λίγες ημέρες μόλις πριν, που αναρτήθηκε και στον λογαριασμό της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, ο πρωθυπουργός, εξέφρασε την υποστήριξή του.

    Έπειτα, εξέδωσε την ανακοίνωση ο Μαδούρο, ευχαριστώντας Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως λέει, είναι πλέον από τα λίγα κόμματα που συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν.

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη νέα κλιμάκωση της βιαιότητας της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα με κατάληψη ελικοπτέρου της αστυνομίας και εναέρια επίθεση με ρίψη χειροβομβίδων στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

    Οι προβοκάτσιες και οι διαρκώς αυξανόμενες βίαιες επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν εδώ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ειρηνική επίλυση των διαφορών της αντιπολίτευσης με τη νόμιμη κυβέρνηση Μαδούρο με δημοκρατικό διάλογο και προσήλωση στις διεθνείς διαμεσολαβητικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί.

    Η δημοκρατία στη Βενεζουέλα, που κατακτήθηκε με τόσες θυσίες από τον λαό της χώρας αυτής, πρέπει να γίνει σεβαστή και να προστατευτεί από όλες τις πλευρές εντός της χώρας και διεθνώς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: POS: Εγκατάσταση μέχρι 27 Ιουλίου ή πρόστιμο 1.500 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Πάνω από 325 εκατ. οι οφειλές στον δήμο Αθηναίων από 1 εκατ. πολίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Ροδόπουλος (EEL): «Μόνο το τρένο μπορεί να μειώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων»



    ΣΧΟΛΙΑ