• Ελλάδα

    Δήμαρχος Αχαρνών: Είμαστε σε απόγνωση – Χρειαζόμαστε βοήθεια

    Μενίδι


    Οι κάτοικοι στο Μενίδι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον άδικο θάνατο του 11χρονου.

    Ο δείκτης παραβατικότητας στο δήμο μου είναι δυστυχώς υψηλός σημειώνει σε παρέμβασή του ο δήμαρχος Aχαρνών μιλώντας στον Real Fm.

    «Το συμβάν αυτό είναι τρομερό, μας έχει συγκλονίσει όλους, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πρόδηλο ότι ο δήμος μας αντιμετωπίζει σύνθετα προβλήματα. Βρισκόμαστε σε απόγνωση και χρειαζόμαστε τη βοήθειά όλων για την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός στην παρέμβασή του.

    Παράλληλα εξήγησε ότι έχει προβεί στην υπογραφή από κοινού συμφώνου συνεργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν είναι ο αρμόδιος προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το επιχειρησιακό κομμάτι. Όμως, ο δήμαρχος πρόσθεσε πως όσα συμβαίνουν στην περιοχή καθημερινά είναι τραγικά και πως θα πρέπει το πρόβλημα άμεσα να αντιμετωπιστεί.

    «Ανεξάρτητα από τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας, γνωρίζουν όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Υπάρχουν προβλήματα, που πρέπει η Πολιτεία να τα αντιμετωπίσει συντεταγμένα. Είναι κρίμα που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή υπό το βάρος ενός αδικοχαμένου παιδιού», κατέληξε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενίδι: Νεκρό 11χρονο αγοράκι σε σχολική γιορτή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 14.30 η Τερέζα Μέι θα πάει στη Βασίλισσα για να ζητήσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ