• Top Stories

    Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ο πατέρας της στραγγάλισε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

    παιδοκτόνος

    Η 6χρονη Στέλλα


    Σε μια οικογενειακή τραγωδία, πέρα από κάθε φαντασία, εκτυλίχθηκε η εξαφάνιση της εξάχρονης Στέλλας από την Αγία Βάρβαρα.

    Ύστερα από δεκαέξι ώρες ερευνών, το μικρό κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα κάδο απορριμμάτων. Ο πατέρας του το στραγγάλισε και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της κόρης του.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Αρχικά, η εξαφάνιση της μικρής Στέλλας έγινε γνωστή στις αρχές, όταν ο 61χρονος Γιάννης Εικοσπεντάκης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και ανέφερε ότι στο σπίτι του διαπραχθεί διάρρηξη και εξαφανίστηκε η μόλις έξι χρόνων κόρη του.

    Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κινητοποιήθηκαν άμεσα και έφτασαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα του κοριτσιού η οποία προχθές είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χθες το μεσημέρι, όπως η ίδια ανέφερε στο protothema.gr πήρε εξιτήριο.

    Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον πατέρα και τον υπέβαλλαν σε εξοντωτική ανάκριση, αφού η ιστορία που παρουσίασε παρουσίαζε κενά, ενώ συχνά έπεφτε σε αντιφάσεις.

    Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα - Πηγή: Πρώτο Θέμα
    Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα – Πηγή: Πρώτο Θέμα

    Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Γιάννης Εικοσπεντάκης επέμεινε στο «παραμύθι» της διάρρηξης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια γύρω στις δώδεκα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και πρέπει να ξέχασα τα κλειδιά στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του διαμερίσματος. Έτσι οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι, αφού λείπουν και κοσμήματα.»

    Η παραδοχή του φρικτού εγκλήματος

    Μετά από 12 ώρες συνεχούς ανάκρισης, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός λύγισε και παραδέχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημά του. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ήταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, είπε ακόμα πως το παιδί έκλαιγε, το πήρε αγκαλιά να το παρηγορήσει και το έσφιξε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

    Πηγή: Πρώτο Θέμα
    Πηγή: Πρώτο Θέμα
    Πηγή: Πρώτο Θέμα

    Στη συνέχεια τους υπέδειξε σε ποιο κάδο απορριμμάτων είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του. Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας κινήθηκαν προς τη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη. Εκεί εντόπισαν το μακάβριο εύρημα: Το σώμα του ανηλίκου κοριτσιού είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και είχε πεταχτεί στο κάδο απορριμμάτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να πάνε στον εισαγγελέα οι επιχειρηματίες που τα έφαγαν με τις Porsche, τα liar jet και τα πούρα. Όχι οι τραπεζίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η σκοτεινή πλευρά της «λαχτάρας» για χρήματα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στη Μύκονο που πωλείται 11,7 εκ. – Έχει 17 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια (20 Φωτό)



    ΣΧΟΛΙΑ