• Most Popular

    H φωτό που έγινε Viral : Γυναίκα βγαίνει από τη θάλασσα στο Π. Φάληρο γεμάτη πίσσα

    • NewsRoom


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία με μια γυναίκα που βγαίνει από την «καθαρή», κατά τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου και το σώμα της είναι καλυμμένο με πίσσα, εξαιτίας του μαζούτ που διέρρευσε στον Σαρωνικό μετά το ναυάγιο του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

    Η σοκαριστική φωτογραφία τραβήχτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου και την ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Βέλγος φωτογράφος Max Gyselinck.

    Ποικίλα ήταν τα σχόλια που δέχτηκε η φωτογραφία, καθώς οι αρμόδιες αρχές αρχικά επιχείρησαν να υποτιμήσουν τo μέγεθος και τη σοβαρότητα της καταστροφής που προκάλεσε το δεξαμενόπλοιο. Από την άλλη, σχολιάστηκε το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι, που αδιαφορούν για την ρύπανση των θαλάσσιων νερών και συνεχίζουν κανονικά τα μπάνια τους.

    Αυτό συμβαίνει την ώρα που το υπουργείο Ναυτιλίας δήλωσε σχετικά με τις εργασίες απορρύπανσης των ακτών ότι, «στη θαλάσσια περιοχή Παλαιού Φαλήρου η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη. Παραμένουν τα πλωτά φράγματα που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, ενώ επιχείρησε συνεργείο τεσσάρων (04) ατόμων, τα οποία πλέον επιχειρούν στη θέση Μπάτη Αλίμου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνδυνο επέκτασης του Μνημονίου μετά τον Αύγουστο του 2018 «βλέπει» η Citi

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Maersk Tankers και Mitsui & Co: Η κοινοπραξία γιγάντων που απειλεί την κυριαρχία της Scorpio

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bill Gates: 6 πράγματα που είχε προβλέψει το 1999 για την τεχνολογία του σήμερα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ