• Top Stories

    Απίστευτο έγκλημα στο Μοσχάτο: Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε υπάλληλό του

    • NewsRoom


    Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, όταν γνωστός παραολυμπιονίκης, που διατηρούσε το δικό του πρακτορείο, πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε υπάλληλό του.

    Το έγκλημα συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Ο δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, οι οποίες φαίνεται πως οδήγησαν τον παραολυμπιονίκη σε αυτό το απίστευτο έγκλημα. Μάλιστα, λέγεται πως είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο, πριν τη μοιραία στιγμή. Ο δράστης αρχικά διέφυγε από το σημείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

    Οι άντρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα που πυροβολήθηκε μέσα στο πρακτορείο διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα μια κόντρα για τον Ερντογάν: «Η Βουλγαρία δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από την Τουρκία» λέει ο Ράντεφ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΗΠΑ: «Ανταρσία» στον Τραμπ ετοιμάζουν οι Ρεπουμπλικάνοι για την αλλαγή του Obamacare

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματικές εξελίξεις! Ενισχύονται με έκτακτη ρευστότητα από τον ELA οι ελληνικές τράπεζες



    ΣΧΟΛΙΑ