• Top Stories

    Ανατροπή! Το 11χρονο αγοράκι στο Μενίδι σκοτώθηκε από σφαίρα στο κεφάλι (video)

    • NewsRoom
    Μενίδι


    Σοκάρει η αποκάλυψη ότι το 11χρονο αγοράκι στο Μενίδι τελικά δεν πέθανε από πτώση και τραυματισμό στο κεφάλι αλλά από αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε από πυροβόλο όπλο. Αυτά είναι τα λόγια του ιατροδικαστή κ. Νίκου Καλογριά.

    Το βράδυ της Πέμπτης, στο 6ο δημοτικό σχολείο των Αχαρνών, την ώρα της σχολικής γιορτής, ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε και έπεσε κάτω, χτυπώντας σοβαρά το κεφάλι του. Τον άτυχο Μάριο μετέφερε διασωληνωμένο το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, στις 23.30 όπου λίγο αργότερα,  παρά την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε.

    Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός ότι αιτία θανάτου του παιδιού φέρεται να μην είναι η πτώση και ο τραυματισμός στο κεφάλι από αυτήν. Ο άτυχος Μάριος, δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και την ώρα που στεκόταν κάτω από την μπασκέτα, στο προαύλιο, άρχισε να λέει πως έχει άγχος. Κοκκίνησε, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι του, με το αίμα να ρέει ασταμάτητα και τους παρόντες στην σχολική γιορτή να μην μπορούν να πιστέψουν τι έβλεπαν.

    Τι λέει το Νοσοκομείο Πάιδων

    Το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό του μικρού Μάριου που βρήκε τραγικό θάνατο από σφαίρα.

    Νοσοκομείο Παίδων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενίδι: Νεκρό 11χρονο αγοράκι σε σχολική γιορτή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 14.30 η Τερέζα Μέι θα πάει στη Βασίλισσα για να ζητήσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ